• de Financiële Filosoof

Nadenken over geld heeft zin...

Bijgewerkt: apr 1


Het is misschien niet 1-2-3 leuk maar i.p.v. zorgen & stress te hebben over geld is het eigenlijk heel makkelijk om in 1 keer goed orde op zaken te stellen.

Geldzaken lijken saai & ingewikkeld, maar wat betekenen die getallen nu echt, welke onderliggende waarde & emotie & mogelijkheden vertegenwoordigen ze nu eigenlijk ? Geld brengt vrijheid & rust !

De kunst is om al die cijfers te vertalen naar wat ze nu echt persoonlijk voor jou betekenen !

Geld ......wat is dat nu eigenlijk ? Het lijkt wel alsof we er altijd tekort van hebben en ook altijd meer van willen hebben. Om het vervolgens weer (achteloos) uit te geven. Soms proberen we zelfs te doen alsof geld niet belangrijk is, alsof het is vies het erover te hebben en er goed voor te zorgen....

We doen enorm veel moeite om geld te vergaren, staan vroeg op, gaan naar ons werk, studeren voor een goede baan, om het vervolgens redelijk achteloos uit te geven.

Financieel zorgeloos zijn kan alleen wanneer je minder uitgeeft dan hoeveel er binnenkomt, dat klinkt makkelijk en dat is het ook. "Pay yourself first" is de 1e en belangrijkste regel als het om persoonlijke financiën gaat.

Organiseer je geldzaken dus vooraf !

Met een Financieel Plan van de Financiële Filosoof heeft nu iedereen toegang tot de beste methoden & oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


De Financiële Filosoof denkt, schrijft en spreekt alleen maar voor zichzelf

"sayin’ it like it is" meer info www.financielefilosoof.com.


#kostenbesparen #resultaten

 

©2020 door de Financiële Filosoof/ETC.